close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Termékek listája márka szerint Ozone

Ozone siklóernyők, és felszerelések

Szórakozás és kaland

Az OZONE Team világ- és nemzeti bajnokok pilótákból áll, mindannyian szenvedélyes szabad repülők, akik szeretik ennek a sportnak az egyszerűségét és szépségét.

A repülés szórakoztató, a lényege, hogy élvezhető legyen. Az OZONE filozófiája az, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa, amelyek biztonságosak, bármilyen szintű pilóta számára.

Az elmúlt évtizedben a siklóernyők tervezésében és fejlesztésében a versenyző pilóták számára legfontosabb volt a teljesítmény növelése. Ez oda vezetett, hogy a siklóernyő-gyártók hatalmas erőforrásokat fordítottak arra, hogy a pilóták kis százalékának tervezzenek. Az OZONE kutatási és fejlesztési erőforrásainak túlnyomó részét olyan minősített siklóernyőkre összpontosítja, hogy azokat mindenki élvezhesse.

Az OZONE tervezési leírása egyszerű. Olyan siklóernyőket gyártunk, amelyek biztonságosak és önbizalmat adnak a pilótáknak, ugyanakkor megőrzik azt a dinamikus érzést, amely élvezetessé teszi a repülést. Minden kutatási és fejlesztési tevékenységünket siklóernyőink kezelési jellemzőinek, érzékenységének és biztonságának fejlesztésére fektetjük. Hiszünk abban is, hogy teszteljük szárnyaink valódi teljesítményét, és biztosak vagyunk abban, hogy az általunk forgalmazott siklóernyők mindegyike jól teljesít valódi körülmények között – nem csak papíron. A valódi teljesítmény sokkal nagyobb érték, mint bármely elméleti teljesítmény.

Dél-franciaországi bázisunk közvetlenül Gourdon alatt található, amely a világ egyik legmegbízhatóbb repülőhelye. Jó feltételek mellett az év 300 napján tudjuk tesztelni és fejleszteni ernyőinket. A szárnyainkra kapott plusz adásidő biztosítja, hogy minden általunk kibocsátott termék a lehető legtökéletesebb legyen.

Valódi teljesítmény

Ez a megközelítés azzal az ötlettel indult, hogy olyan szárnyakat tervezzünk, amelyek mindent jobban teljesítenek: jobban kezelhetőek, szűken fordulnak, gyorsabban siklanak, és kényelmesebb repülést biztosítanak. A cél, hogy mindez egyensúlyban legyen, és soha ne kössön kompromisszumot. Az eredmény olyan, amiről a legtöbb pilóta álmodik.

Az igazi teljesítmény egy általános minőség – az ideális jellemzők egyensúlya. A papíron a legmagasabb siklási aránnyal rendelkező ernyő mit sem ér aktív levegőben, ha csukásra hajlamos, ha instabil bizonyos sebességtartományban. Érezd a siklóernyő valódi teljesítményét, és ne hagyd magad megtéveszteni a hirdetett statisztikákkal. Te vagy a pilóta: bízz az érzéseidben!

Tisztességes árképzési filozófia

Pilótaként tudjuk, hogy ez a sport meglehetősen drága lehet. Az OZONE alapításának kezdete óta az volt a célunk, hogy kiváló minőségű termékeket állítsunk elő, és egy dedikált kereskedői hálózaton keresztül méltányos, megfizethető áron biztosítsuk azokat a pilótáknak.

A cél elérése érdekében nem mondunk le a legjobb minőségű anyagokról. A legjobbat használtuk fel, amiről azt gondoljuk, hogy még elérhető: így biztosítva az OZONE ernyők hosszú élettartamát, teljesítményét és ár-érték arányát.

Fontosnak tartjuk a siklóernyőzés sportágán belüli professzionalizmus támogatását, ezért az OZONE termékeket kizárólag professzionális forgalmazói hálózaton, iskolákon és kereskedőkön keresztül értékesítjük. Igyekszünk csak jó hírű és professzionális emberekkel dolgozni. Professzionális tudásukra támaszkodunk, hogy Ön a képességeinek megfelelő szárnyat kapja. Szükség esetén az értékesítés utáni szolgáltatás biztosításával.

Aktív szűrők