close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Jogi nyilatkozat

1. Szerzői jogok

A legisport.hu webáruház oldalain megjelenő anyagok tartalmának, fotóknak és adatoknak  bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag az Pro-Design Hungary Kft. előzetes írásbeli engedélyével történhet.

2. Általános felelősség korlátozás

Az legisport.hu oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. 

3. Adatvédelem

A Pro-Design Hungary Kft. minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja a Pro-Design Hungary Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa - és kezelje.

4. Kockázat

A legisport.hu webáruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. A legisport.hu webáruház nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan

- a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
- az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
- az információtovábbítási késedelemből adódó,
- vírusok okozta,
- szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.

 Kérjük, hogy az webáruházunk oldalait csak a fentiek elfogadása esetén látogassa!