close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Stodeus BipBip PRO V2 varió
search
 • Stodeus BipBip PRO V2 varió

Stodeus BipBip PRO V2 varió

Solar audio varió

Tartozék: Nincs
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Stodeus BipBip PRO V2 varió

Stodeus BipBip PRO V2 varió

Solar audio varió

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Koncentrált teljesítmény egy ultrakönnyű műszerben

A drón ipar legújabb generációs érzékelőivel felszerelt BipBip PRO V2 egy páratlan érzékenységű audio variométer. Ez az ultrakönnyű műszer "korlátlan" üzemidővel megbízható társ a nagy belső akkumulátornak és a nagy teljesítményű napelemnek köszönhetően. A BipBip PRO V2 akusztikája széles skálán állítható. A hangjelzések kiegyensúlyozottak és lágyak.
Számos testreszabható paramétere lehetővé teszi, hogy teljesen alkalmazkodjon az Ön repülési stílusához. Legyen akár XC-pilóta vagy egy Hike&Fly rajongó.

Kategóriájában a legérzékenyebb 

A közvetlenül az UAV (pilóta nélküli légijármű) ipar legújabb technológiai fejlesztéseiből, a BipBip PRO V2-be integrált új nyomásérzékelő gyors mintavételt tesz lehetővé (128-szor másodpercenként).
Ezt a centiméter pontos nyomásmérést egy DSP (Digital Signal Processing) dolgozza fel, amelyet a szabad repülés speciális igényeire fejlesztettünk ki. Az eredmény egy rendkívül pontos kijelzés, és gyors válaszidő.
Kategóriájában – a csak nyomásérzékelővel ellátott variók között - ez az exkluzív technológia teszi a BipBip PRO V2-t a legérzékenyebb varióvá.

Korlátlan repülési idő a napenergiának köszönhetően

A nagy teljesítményű, lenyűgöző, 193 mW-os SunPower napelemnek köszönhetően a BipBip PRO V2 teljesen autonóm, bármilyen beállítás esetén (hangerő, süllyedés jelzés, LED stb.). Az extra napenergiát a BipBip PRO V2 belső akkumulátora tárolja, és teljes feltöltéssel 400 órás üzemidőt tesz lehetővé direkt napfény besugárzás nélkül. A napelem tölti a BipBip PRO V2-t be- és kikapcsolt állapotban is, így autonómiája szinte korlátlan.
Ez az új napelem vékonyabb és masszívabb az extra PET/EVA rétegnek köszönhetően, amely megvédi az ütésektől és a karcolásoktól.

Sokkal több, mint csipogó

A BipBip PRO V2 egy vadonatúj hangjelzőt és egy testre szabott erősítőt tartalmaz, amelyet kifejezetten erős és tiszta hangzás biztosítására terveztek. Páratlan hangerő-tartományt kínálunk (95 dB maximális hangerőn), anélkül, hogy ez az üzemidőt csökkentené.
A mini variométerek durva hangjukról híresek. Annak érdekében, hogy teljes nyugalomban repülhessen, exkluzív akusztikát fejlesztettünk ki, amely lágy hangjelzést biztosít. A BipBip PRO V2 beépített hangszintetizátorral rendelkezik, amely burkológörbe modulációval (ADSR néven ismert) hangot generál, intuitív és élvezetes hangjelzéseket adva.

Startolj, és már szól is

A korábban csak versenyre tervezett műszereken elérhető funkció, a felszállásérzékelő elnémítja a variót a felszállásig. Így a BipBip PRO V2-vel a repülés előtti ellenőrzés és az optimális körülményekre való várakozás közben nem ad zavaró hangokat.
Ha szükséges, a vario a földön is aktiválható a hangerő változtatásával. Lehetőség van a felszállásérzékelés teljes kikapcsolására is a konfigurációs menün keresztül.

Ne hagyj ki egy termiket sem

A BipBip PRO V2 termik előrejelző hangja rövid modulációkból áll, amelyek gyenge emelkedést jeleznek (-30 cm/s-tól +10 cm/s-ig), amire még nem érdemes ráfordulni, de utalhat arra, hogy a közelben egy termik működik.

Az alabbi magyarázó ábrán a szürke pilóta nem aktiválta a gyenge emelés érzékelőt. A zöld pilóta aktiválta, és amikor elér egy gyenge emelési területet, a termikszaglász segít neki megkeresni a magot.

Kisebb és könnyebb, mint egy gyufásdoboz

Még kompaktabb, masszívabb és karcállóbb, mint elődei, a BipBip PRO V2 egy ultrakönnyű audio varió. 26 g-os pehelysúlya lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezd igényeid szerint.
Többféle beállításának és felhasználási lehetőségei nélkülözhetetlenné teszik a kezdő siklóernyős és a versenyző számára, aki egy megbízható variót keres, amelyre mindig számíthat.

Műszaki információk

 • akkumulátor 400 órás üzemidővel napfény nélkül
 • nyomásérzékelő 1 cm-es pontossággal
 • 95 dB hangos csipogó (5 fokozat: min, közepes, magas, erős, néma + LED)
 • felszállás észlelése (letiltható)
 • 2 audio profil: rövid vagy hosszú folyamatos hanggal
 • süllyedés riasztás (-0,50 m/s és -3,50 m/s között, alapértelmezés szerint deaktiválva)
 • gyenge emelés érzékelő tartomány -30/+10cm/s (alapértelmezés szerint deaktiválva)
 • vario LED (zöld: lift, narancssárga: gyenge, piros: süllyedés)
 • az akkumulátor töltöttségi szintjének jelzése bekapcsoláskor
 • napelemes töltés 0-ról 100%-ra 10 óra alatt
 • USB-C-n keresztül újratölthető
 • Ultrakönnyű: 26g
 • Made in France

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A GYÁRTÓ OLDALÁN IDA KATTINTVA ÉRHETŐEK EL

M_L_001
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.