close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Swift6 LTF/EN-B Light siklóernyő
search
  • Ozone Swift6 LTF/EN-B Light siklóernyő

Ozone Swift6 LTF/EN-B Light siklóernyő

RUSH6 Light

Méret: XS
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Swift6 LTF/EN-B Light siklóernyő

Ozone Swift6 LTF/EN-B Light siklóernyő

RUSH6 Light

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

A Swift 6 nagy teljesítményű, EN-B kategóriás ernyő. A könnyű anyagoknak és a fejlett gyártási technikáknak köszönhetően, súlya a kategória legkönnyebbjei közé tartozik. A kisebb inercia megkönnyíti a startot és hatékonyabbá teszi a repülést. Az Alpina 4 tervei alapján, az Enzo és Zeno fejlesztéseinek felhasználásával készült, így a legjobb siklási és XC teljesítményt kínálja kategóriájában.

A levegőben a Swift 6-tal öröm repülni dinamikus, precíz kezelhetőségével, nagy végsebességével és magas hatékonyságával.

A kigyorsított repülés stabilitása az új profilnak, az optimalizált belső szerkezetnek és az ACR-rendszernek köszönhetően javult. A Swift 6 szerkezete az eddigi legerősebb. A profil még agresszív turbulencia esetén is stabil marad, megtartja formáját és hatékonyságát, deformáció nélkül. A Delta 4-től örökölt (ACR) Active Control Risers bármely állásszögben nagy stabilitást biztosít. Az "ACR" heveder használatakor a B és C sor arányosan rövidül, lehetővé téve a 2 soros ernyőkön alkalmazott, hátsó hevederes kontrollt, 3 soros kialakításban is.

A mérsékelt oldalviszony magasabb szintű passzív biztonságot ad. A 3/2 soros, optimalizált zsinórzat, a 3D-s belépőél formázás eredményeként nő a siklószám és a sebesség.

Az Ozone saját előírásai szerint, a Dél-Alpok viharos körülményei között több száz órányi repülés alatt tesztelte legszigorúbb passzív biztonsági követelményeit.

BEMUTATÓ VIDEO

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

E_O_007

Adatlap

Cellaszám
62
Kiterített oldalviszony
5,7
EN minősítés
B
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.