close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Moxie LTF/EN-A siklóernyő
search
  • Ozone Moxie LTF/EN-A siklóernyő

Ozone Moxie LTF/EN-A siklóernyő

Tanuló ernyő

Méret: XXS
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Moxie LTF/EN-A siklóernyő

Ozone Moxie LTF/EN-A siklóernyő

Tanuló ernyő

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

Gyors fejlődés

A Moxie egy teljesen új dizájn, amelyet az alapoktól kezdve úgy terveztek, hogy támogassa siklóernyős karrierjének kezdeti szakaszát.
Az új pilóták és diákok számára a Moxie ideális a repülés maximális könnyű és biztonságos elsajátításához. A szárnyat a valaha tapasztalt legegyszerűbb startra, rendkívül intuitív kezeléssel, nagyvonalú, de precíz féktartományral a szórakoztató és hatékony termikelési teljesítmény érdekében, valamint mély és megbocsátó fékezéssel tervezték. Az eddigi legbizalmasabb szárnyunk, a Moxie lehetővé teszi, hogy rövidebb idő alatt fejleszthesd a képességeidet a haladó repüléshez való gyorsabb tudás eléréséhez.

Start, repülés és leszállás

A startok és leszállások különösen egyszerűek.
A kiváló ingastabilitás, a gyors töltődési jellemzők azt eredményezik, hogy a Moxie könnyen startol, még a hevederek használata nélkül is. A nagyvonalú és érzékeny féktartománynak köszönhetően a leszállások rendkívül elnézőek még késői aszimmetrikus fékezés esetén is. A Moxie egy rendkívül megbízható eszköz az oktatók számára, és bármely iskola flottájának gerincét képezheti, miközben megfelel az újonnan képzett pilóta igényeinek is. Egyetlen másik szárny sem ilyen könnyű és egyben ennyire jó teljesítményű.

Technológia

A Moxie számos olyan technológiai funkciót tartalmaz, amelyek meglepőek lehetnek ebben a kategóriában.

Winglet

A paramotoros kínálatunkban elért sikereket követően a wingleteket a Moxie-hoz igazítottuk. Nehéz felbecsülni ennek az egyszerű kiegészítésnek az előnyeit. Ezek mindenki számára előnyös tulajdonságok, amelyek jelentős javulást eredményeznek a spirál- és inga stabilitásban, a teljesítmény romlása nélkül – növelve a biztonságot és a kezelhetőséget.
A gondosan megtervezett cellanyílások kiküszöbölték a rezgés vagy lebegés minden formáját, amely gyakran problémát jelent a belépő szintű szárnyakon. A versenyszárnyak fejlesztésében alkalmazott dupla 3D formázás tökéletesen ráncmentes beépőélt biztosít, maximalizálva az ezzel az oldalviszonnyal, és profillal elérhető siklási teljesítményt. Az optimalizált zsinórterv 18%-kal csökkentette az ellenállást az ebbe a kategóriába tartozó korábbi modellekhez képest. A Moxie-specifikus profilt a lehető legegyszerűbb töltődési és földi kezelési jellemzők, valamint a passzív biztonság érdekében választották ki, miközben megőrizték az osztály kiváló teljesítményét. Ez a teljesen új profil jelentősen csökkentette a szárny vastagságát, ami csökkenti feltöltéshez a szükséges levegő mennyiségét, sokkal könnyebbé téve a töltődést, és a startot.

Felhasznált anyagok

  • Felső vitorla: Dominico 30D
  • Alsó vitrola: Porcher 40G EasyFly
  • Bordázat: Porcher 9017 E29 (hard)
  • Galéria zsinórok: Liros PPSL/DSL
  • Középzsinórok: Liros DSL
  • Főzsinórok: Edelrid 7343 / 10-200

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

E_O_001

Adatlap

Cellaszám
38
Kiterített oldalviszony
4,81
EN minősítés
A
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.