close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Jomo2 Light LTF/EN-A siklóernyő
search
  • Ozone Jomo2 Light LTF/EN-A siklóernyő

Ozone Jomo2 Light LTF/EN-A siklóernyő

Biztonságos és könnyű - Hike&Fly

Méret: XS
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Jomo2 Light LTF/EN-A siklóernyő

Ozone Jomo2 Light LTF/EN-A siklóernyő

Biztonságos és könnyű - Hike&Fly

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

A Jomo 2 egy teljesen új dizájn, kategóriája legnagyobb siklóteljesítményével. Óriási előrelépést jelent elődjéhez képest a siklás, a kezelhetőség, a passzív biztonság és a start jellemzők terén. Az Ozone kutató-fejlesztő csapata az anyagok intelligens keverékét és okos gyártási technikákat használt a nagyon kis súly és csomagtérfogat érdekében, az erő és a tartósság feláldozása nélkül.

Új technológia

A Mojo 6-on alapuló új szárny az Ozone Performance Project és az X-Alps fejlesztési erőfeszítéseiből profitál. A zsinórzat légellenállását a Jomo 2-n hihetetlen, 28%-kal tudták csökkenteni elődjéhez képest. A profil úgy fejlődött, hogy nagyobb felhajtóerőt és kisebb légellenállást generáljon, miközben megőrizte rendkívüli passzív biztonságát. A belépőél a kettős 3D-s formázásnak és az innovatív, új nyílásoknak köszönhetően csökkenti a vibrációt és a rezgéseket, elősegítve az egyenletes légáramlást ezen az aerodinamikailag kritikus területen.

Repülési tulajdonságok

A kupola kis súlya csökkenti a tehetetlenséget, így a szárny stabilabb és könnyebben irányítható. A Jomo 2 csillapított, de informatív visszacsatolásokkal jelzi a turbulenciát a fékeken és a hevedereken keresztül a kényelmes, sima repülés érdekében. Összességében a szárny mozgékonyabbnak tűnik a normál súlyú kialakításhoz képest. A féktartomány precíz és elnéző, ami megkönnyíti a termikelést. Az optimalizált cellaszámmal és az új profillal a Jomo 2 aerodinamikailag nagyon tiszta. A csökkentett légellenállás, az optimalizált zsinórkiosztás, a teljes zsinórhossz csökkentése és az új cellanyílások együttesen a kategória csúcsára emelik a teljesítményt magas passzív biztonság mellett, kompromisszumok nélkül.

Start tulajdonságok

A komplex tervezés és a könnyű konstrukció a Jomo 2-nek előnyt ad a talajon. Könnyebb, és kisebb a szállítása. Továbbfejlesztett startolási jellemzői megkönnyítik a földi gyakorlatokat is. A hevederek egyszerűek, a kupola könnyen töltődik bármely szélviszonyok között.

Kinek ajánlott

A Jomo 2 a Mojo 6 típus alapján készült. Ez egy biztonságos, szórakoztató és könnyű szárny, amely ideális az újonc és középhaladó XC pilótáknak, és még azoknak a profiknak is, akik rendkívül megbízható, könnyű szárnyat keresnek minden fajta repüléshez; A lejtőzéstől a termikrepülésen át a távrepülésig.

Felhasznált anyagok

  • Felső kupola: Dominico N20D / Porcher E71 27g
  • Alsó kupola: Porcher 7000 E71 27g
  • Bordák: Porcher E29 E91 (hard) / Dominico 32g FM
  • Galériazsinórok: Edelrid 8000U serie
  • Középzsinórok: Edelrid 8000U serie
  • Főzsinórok: Liros PPSL serie_DSL / Edelrid 10-200

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

E_O_003

Adatlap

Cellaszám
40
Kiterített oldalviszony
4,91
EN minősítés
A
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.