close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Ultralite4 LTF/EN-A* Light siklóernyő
search
  • Ozone Ultralite4 LTF/EN-A* Light siklóernyő

Ozone Ultralite4 LTF/EN-A* Light siklóernyő

A legkönnyebb kétrétegű siklóernyő

Méret: 17
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Ultralite4 LTF/EN-A* Light siklóernyő

Ozone Ultralite4 LTF/EN-A* Light siklóernyő

A legkönnyebb kétrétegű siklóernyő

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

  • Új rpofil, új zsinórtérkép
  • Jobb siklószám, nagyobb sebesség
  • Könnyebb startkészség
  • Könnyebb, kisebb csomagméret
  • A hike & fly pilóták legjobb választása

Az Ultralite 4 a VILÁG LEGKÖNNYEBB KÉTRÉTEGŰ ERNYŐJE

Az OZONE ultralite kategóriában végzett fejlesztése még 2001-ben kezdődött a Peak, az egyik első modern, hike&fly szárny bemutatásával. Ezután az Ultralite sorozat következett, és azóta is a kategória etalonja. Az Ultralite sorozat 4. generációja egy teljesen új dizájn, amely tele van új funkciókkal és technológiával. Az UL4 magasabb hatékonyságot, nagyobb siklási teljesítményt, nagyobb végsebességet, nagyobb mozgékonyságot és még könnyebb feltöltődési viselkedést biztosít. Ráadásul az UL4 néhány grammal könnyebb, mint bármelyik korábbi Ultralite, még kisebb csomagtérfogattal!

Az ultrakönnyű siklóernyő fejlesztés elmúlt 15 évében az OZONE szárnyai az Everest csúcsáról indultak, versenyeztek az X-Alps minden kiadásában, és megdöntötték a vol-biv távolsági rekordokat szerte a világon. Az Ultralite sorozat továbbra is nagyon közel áll az OZONE fejlesztő csapatának szívéhez, mivel csapatunkban mindenki lelkes hegymászó vagy túrázó pilóta.

Könnyűszerkezeteink fejlesztése folyamatos, és rengeteg tapasztalatot és tudást szereztünk könnyű anyagokkal és speciális gyártási technikákkal, aminek eredményeként az innovatív egyfelületű XXLite-tól a Zeolite-ig sokféle szárnyat kaptunk. Mindezt a know-how-t és tapasztalatot beépíti a valaha  volt legkönnyebb minősített szárnyba. Mivel az Ultralite valójában egy teljes méretű szárny, a start és a leszállás ugyanolyan biztonságos és egyszerű, mint egy normál siklóernyővel, így magabiztosan használhatja a legszélsőségesebb körülmények között is: nagy magasságban, mély hóban vagy a legszélsőségesebb helyen.

Az UL4 elegendő teljesítményt nyújt a termikeléshez, a lejtőzéshez, vagy akár távrepüléshez is biztonsággal és kényelemmel. Tervezésekor az volt a célunk, hogy növeljük elődei teljesítményét, sebességét és agilitását anélkül, hogy veszélyeztetnénk a biztonságot, a tartósságot vagy a csomagtérfogatot. Csökkentett súlya egy modern vitorlakonstrukció eredménye, amely 27 grammos Porcher Skytex, Dominico N20D és Dominico N10D intelligens keverékét használja, melyek bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkeznek.

Az új profil, a belső szerkezet és a heveder kialakítás lehetővé teszi, hogy a szárny nagyobb végsebességet érjen el, a 3D formázásnak köszönhetően. A teljes zsinórellenállás 14%-os csökkenése és az optimalizált beömlő nyílások szintén javították a hatékonyságot. A kupolaforma továbbra is hasonló elődjéhez, ugyanazzal az alacsony oldalviszonnyal – ez megőrzi a kényelmet és a könnyű használhatóságot, és ez az Ultralite kivételes biztonságának az alapja. 

A 4 méretben kapható, EN-B minősített Ultralite4 a kezdőktől a tapasztalt pilótákig mindenkinek, széles súlytartományban megfelelő. Az Ultralite 4-et hike&fly pilótáknak tervezték, valamint mindenkinek, aki szeretne egy második szárnyat utazásaihoz. Bár egy teljes méretű szárny a levegőben, az Ultralite rendkívül könnyű súlya és kompakt kialakítása szinte zsebméretűre összehajtható, ami azt jelenti, hogy bárhová, bármikor magaddal viheted.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

  • Felső vitrola : Dominico N20D / 10D
  • Alsó vitrola : Porcher 27gr 7000E71
  • Bordák : Skytex 27 Hard
  • Zsinórzat: Edelrid 8001U

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

E_O_016

Adatlap

Cellaszám
34
Kiterített oldalviszony
4,5
EN minősítés
A (B-19, C-17)
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.