close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Swift Max LTF/EN-C tandem siklóernyő
search
 • Ozone Swift Max LTF/EN-C tandem siklóernyő

Ozone Swift Max LTF/EN-C tandem siklóernyő

TANDEM - EN C

Méret: 38
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Swift Max LTF/EN-C tandem siklóernyő

Ozone Swift Max LTF/EN-C tandem siklóernyő

TANDEM - EN C

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

 • Könnyű szerkezet
 • SharkNose profil
 • Alacsony zsinór ellenállás
 • Széles sebességtartomány
 • Szóló ernyő érzés
 • Könnyű töltődés, és start

A Swift Max olyan tapasztalt tandempilóták számára készült, akik egy könnyű, nagy teljesítményű XC ernyőt keresnek kalandjaikhoz. A Swift Max az OZONE új koncepciója, és nagyban különbözik a Magnum sorozattól, amelyet a kereskedelmi tandemezés igényeinek kielégítésére terveztek.
A Swift Max a népszerű Swift sorozaton alapul, és ugyanazokkal a teljesítményjellemzőkkel rendelkezik, beleértve az új SharkNose-t, a fejlett profilt és az alacsony ellenállású zsinórzatot.

A Swift Max egy világrekorder, nagy teljesítményű tandem, amelyet XC repülésekre terveztek. A Swift4-hez hasonló tervezési filozófia alapján a SwiftMAX a szólószárnyakhoz hasonló siklási teljesítményt, süllyedést, kezelhetőséget és sebességet kínálja.

A SwiftMAX mérsékelt oldalviszonya, valamint a SharkNose által lehetővé tett kompakt és kiszámítható kezelhetőség a könnyű használat, a könnyűség és a teljesítmény lenyűgöző keverékét kínálja. Részben könnyű felépítésének köszönhetően a Swift Max startjellemzői kiválóak, könnyű töltődéssel.

A könnyű anyagok és szerkezet használata alacsonyan (7 kg) tartja a teljes tömeget. Ez agilis, érzékeny érzetet ad a szárnynak a levegőben, miközben elősegíti a biztonságos visszanyílást.

A SharkNose profil a tandemek között egyedülálló teljesítményt és szilárdságot kínál. A szárny szilárd, kiszámítható módon vág át a turbulencián, és nagyon ellenáll az összeomlásnak a teljes sebességtartományban. A trimmer széles tartománnyal rendelkezik; a végsebesség viszonylag gyors egy tandemhez képest, de a szárny szilárd és hatékony marad, ideális hosszú átsikáshoz a termikek között vagy szembeszeles repülésnél.

A True Performance OZONE kutatás-fejlesztési filozófiája nagy figyelmet fordít az egyes szárnyak oldalviszonyára. A SwiftMAX oldalviszonyát szándékosan mérsékelten tartották, a tandem szárnytól elvárható biztonság és könnyű használat érdekében. Az EN-C tanúsítvánnyal rendelkező SwiftMAX olyan tapasztalt tandempilóták számára készült, akik egy szárnyra vágynak, amellyel lenyűgözhetik utasaikat. Nem célja a Magnum2 helyettesítése, amely továbbra is a professzionális tandempilóták megbízható igáslova.

A SwiftMAX fejlesztési szakaszában a szárny kialakítását szigorú, valós tesztelésnek vetették alá. Az OZONE kutatás-fejlesztési csapatának tagja, Honorin Hamard társával, Karine Gras-szal együtt 407 km-t repült a Swift Max-szal Brazíliában, megdöntve ezzel a tandem távrepülés világrekordját. A duó csaknem 11 órát töltött a levegőben, és arról számolt be, hogy az intenzív körülmények ellenére a Swift Max zökkenőmentesen repült. Ha Ön egy tapasztalt tandempilóta, aki szeretne tandemmel távot repülni, akkor ez az Ön szárnya.

A SwiftMAX-nak nem alaptartozéka a tandem "Y", válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő változatot.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

 • Felső vitorla: N20D / Skytex 27 Classic
 • Alsó vitrola: Skytex 27 Classic
 • Bordázat: 30D FM / 27g Hard
 • Zsinórzat: Edelrid 8001U

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

E_O_021

Adatlap

Cellaszám
57
Kiterített oldalviszony
5,55
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.