close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Freeride2 freestyle/verseny PPG siklóernyő
search
 • Ozone Freeride2 freestyle/verseny PPG siklóernyő

Ozone Freeride2 freestyle/verseny PPG siklóernyő

FREESTYLE - DGAC/LOAD

Méret: 17
Változat: Standard
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Freeride2 freestyle/verseny PPG siklóernyő

Ozone Freeride2 freestyle/verseny PPG siklóernyő

FREESTYLE - DGAC/LOAD

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

 • Agilitás, szűk fordulók
 • Szlalomrepülésre tervezve
 • Nagy sebesség
 • Ozone Shark nose technológia
 • 2D és Alex Mateos (AM) szlalom kormányzással felszerelt
 • Merev kupola

A Freeride 2 az Ozone tartományon belül a Viper és a Speedster között helyezkedik el. Kifejezetten szlalomversenyekhez tervezték, ez a legfürgébb és legdinamikusabb az összes Ozone PPG szárny közül. Egyesíti a Viper sebességét, pontosságát és hatékonyságát, valamint a Speedster szilárdságát, kényelmét és könnyű kezelhetőségét. A Freeride 2 küldetése, hogy növelje az izgalmakat a kényelem és a stabilitás veszélyeztetése nélkül.

Ha Ön versenyképes, magas szintű szlalompilóta, a Freeride 2 Comp a legjobb választás.

DIZÁJN

A Freeride 2 megtartja az OZRP profilt, amely a SharkNose és a legmagasabb szintű CM+-t (reflex) profilt alkalmazza az Ozone PPG tartományon belül. A tiszta 4 soros zsinórzat kialakítása és az új belső szerkezet gondosan szabályozza az állásszöget, és növeli a vitorla kohézióját gyorsítás közben. Az összhatás a belső nyomás növekedése az egész sebességtartományban elnézőbb viselkedést eredményez turbulenciában, nagyobb ellenállást csukódásokkal szemben bármely állásszögnél. A vitorla hatékonyságát minibordákkal, 3D panelformázással és finoman feszített merevítőrudak segítségével tovább optimalizálták a tiszta, gyűrődésmentes belépőélt.

PILÓTA

A Freeride 2 haladó pilóták számára alkalmas, akik gyors, hatékony és dinamikus szárnyat keresnek alacsony, gyors repüléshez, szabadstílushoz és szórakoztató repüléshez. Előrelépés a Speedsterhez képest, de még könnyebben irányítható, mint a Viper 5.
A dinamikus repülési karakterisztika, a gyorsabb végsebesség és az érzékenyebb, agilisabb kezelhetőség vonzó lesz a szórakozásra vágyó tapasztalt pilóták számára.
A Freeride 2 Competition változatban is elérhető, amelyet kifejezetten a legfelső szintű szlalomversenyzők számára hangoltak. Burkolatlan zsinórokkal, és radikálisabb PK (Paap Kolar) hevederekkel ez a szlalomversenyek legfejlettebb eszköze.

PPG VERSENYHEVEDEREK

Az új stílusú hevederek, új színkóddal rendelkeznek a könnyebb megkülönböztetés érdekében, mágnesesen záródó, új fékfogantyúkkal, amelyek betekeredést gátló forgókkal rendelkeznek. Alapfelszereltség az Ozone PK (Paap Kolar) hevederzet, de az ernyő tartozékai a 2D, vagy AM (Alex Mateos) fékrendszer elemei.

Instruction video to instal Alex Mateos (AM) Slalom Steering System

Tucker Gott VIDEO

FELHASZNÁLT ANYAGOK

 • Felső vitrola: Dominico 30D
 • Alsó vitrola: Dominico N20D
 • Bordázat: Porcher 9017 E29 (hard)
 • Galéria és középzsinórok: Edelrid 8001U
 • Főzsinórok: Edelrid 6843 (8001U)
E_OP_008
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.