close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Viper XC PPG túra siklóernyő
search
  • Ozone Viper XC PPG túra siklóernyő

Ozone Viper XC PPG túra siklóernyő

Méret: 16
Heveder: Standard
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Viper XC PPG túra siklóernyő

Ozone Viper XC PPG túra siklóernyő

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

Nagy teljesítmény

A Viper sorozat legújabb generációja nagy teljesítményű PPG szárny. Tartalmazza a Viper 5 világbajnoki győztes sebességét, agilitását és teljesítményét, jelentősen megnövelt kényelemmel és könnyebb kezelhetőséggel.
A Viper XC egy gyors, hatékony és szórakoztató szárny, amely egyensúlyban tartja a haladó pilóta kényelmét és teljesítményét. Könnyebb start és leszállási jellemzőkkel, jobb ingastabilitással és a Viper 5-tel azonos hihetetlen végsebességgel ez egy izgalmas szárny az expedíciós és kalandrepüléshez.

Technológia

A Viper 5 és a Viper XC ugyanazt a cellaszámot, profilt, oldalviszonyt és alacsony ellenállású zsinórtervet alkalmazza. A Viper XC főzsinórzata burkolt a könnyű használat érdekében. Számtalan PPG-versenyen, köztük a világbajnokságon is bevált, az Ozone reflex profil szilárd marad a teljes sebességtartományban, és kis állásszög mellett is stabil, így nagyon magas végsebességet tesz lehetővé.
A Viper XC wingletekkel rendelkezik a nagyobb inga, és elfordulási stabilitás érdekében, így a szárny könnyebben irányítható, hatékonyabb és kényelmesebb repülés közben. Pozitív hatásuk azonnal érezhető szárnyterheléstől, motortípustól, repülési stílustól függetlenül. A megnövelt ingastabilitás ideális a nagy sebességű XC kalandokhoz.

Hevederek

A dedikált Viper XC hevederek két változatban érhetőek el. A standard változat a legtöbb pilóta számára alkalmas, rövidebbek, egyszerűbbek és könnyebben használhatók, mint a PK (Paap Kolar) hevederek. Az alap változat hosszú trimmereket, állítható fékfogantyú magasságot, neoprén fékfogantyúkat és erős mágneskapcsokat kínál. A PK hevederek azon pilóták számára készültek, akik a PK rendszer közvetlen működését szeretnék a nagyobb gyorsulás érdekében. Mindkét heveder 2D kormányrendszerrel rendelkezik a hatékony, nagy sebességű irányítás érdekében.

Pilóta

Ez egy fejlett szárny, amelyet tapasztalt pilóták számára terveztek. Alkalmas azoknak, akik a Speedster vagy a Sirocco helyett szeretnének egy kényelmesebb ernyőre váltani, mint a Viper 5 vagy a Freeride. A Viper XC jellemzői ideálisak az igényes, haladó pilóták számára, akik nagyra értékelik a dinamikus kezelhetőséget, de továbbra is vágynak a hatékonyságra és az XC teljesítményre magas fokú utazási stabilitással.

Felhasznált anyagok

  • Felső vitorla: Dominico 30D
  • Alsó vitorla: Dominico N20D
  • Bordák: Porcher 901 E29 (hard)
  • Galéria és középzsinórok: Edelrid 8001
  • Főzsinórok: Edelrid 7343

E_OP_012
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.