close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Viper SIX nagyteljesítményű siklóernyő
search
  • Ozone Viper SIX nagyteljesítményű siklóernyő
  • Ozone Viper SIX nagyteljesítményű siklóernyő

Ozone Viper SIX nagyteljesítményű siklóernyő

A legendás Viper új verziója

Szín: Lime
Méret: 16
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Viper SIX nagyteljesítményű siklóernyő

Ozone Viper SIX nagyteljesítményű siklóernyő

A legendás Viper új verziója

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

A legkönnyebb, nagy teljesítményű paramotoros szárny a legigényesebb repülésekhez.

A Viper 6 egy nagy teljesítményű PPG szárny, melyet tapasztalt pilóták számára terveztek, akik a hatékonyságot, sebességet és teljesítményt keresik.

A legújabb dizájn elemekkel és technológiával rendelkezik, amelyet közvetlenül a nagy teljesítményű PG és PPG fejlesztési projektekből vettek át, hogy szuperkarcsú, izgalmas szárnyat hozzanak létre, amely ideális XC repüléshez és klasszikus versenyekhez.

Nagy teljesítményű profiljának köszönhetően a Viper 6 kis teljesítményű motorokkal és elektromos motorokkal is repülhető, így ideális olyan nagy magasságú helyekre, ahol az emelkedési sebesség kulcsfontosságú.

Levegőben és termikben olyan érzés vele repülni, mint egy gyalog ernyővel, amely hosszú tereprepülésre képes, különösen, ha olyan modern siklóernyőzésre tervezett hátimotorral térsítják, mint például a Scout Zero. Ezenkívül az extra könnyű anyagok használata csökkenti a vitorla tömegét, jobb kezelhetőséget, jobb tapintást és jobb töltődési jellemzőket biztosít.

Wingletek – A kis szárnyak javítják mind a spirális, mind a kanyar stabilitást a teljesítmény csökkenése nélkül. A jobb inga stabilitás jobb hatékonyságot eredményez az egyenes vonalú repüléseknél, és csökkenti a pilóta állandó beavatkozásainak szükségességét, ezáltal növelve az általános kényelmet a repülés során.

Extra könnyű kupola anyag: N10D szilikon bevonatú szövetet használtak, amely lényegesen könnyebb, mint a Viper 5-ben használt szövet. A szilikon bevonat jelentősen megnöveli a tartósságot, így hosszabb élettartamot biztosít.

Továbbfejlesztett belső szerkezet: Frissítéseket hajtottak végre a szárnyon belüli bordákon, hogy minimalizálják a kupola mechanikai deformációját a nagy terhelésű helyeken. Ez biztosítja, hogy az ernyő minőségét hosszú időn át megőrizze.

Fokozott hatékonyság és agilitás: Enyhe módosításokat hajtottank végre a zsinórok lerövidítése érdekében, ami csökkenti a légellenállást, növeli a hatékonyságot és javítja a mozgékonyságot.

A Viper 6 burkolatlan zsinórzatot és frissített hevedereket kapott, beépített PK rendszerrel, amely közvetlenül összeköti a gyorsítót és a trimmereket a közvetlenebb hatás és a megnövelt végsebesség érdekében.
A hosszabb trimmerek az új Rollercam csatokkal készülnek a könnyebb beállítás érdekében.
A hevedereken az új 2D kormányrendszer is megtalálható, amely nagy sebességű repülésnél javítja az irányíthatóságot.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

  • Felső kupola: Dominico N20D / N10D
  • Alsó kupola: Dominico N10D
  • Bordák: Porcher 9017 E29 / 7000 E29 (Hard)
  • Zsinórzat: Edelrid 8001U

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

E_OP_009

Adatlap

Cellaszám
62
Kiterített oldalviszony
5,8
EN minősítés
DGAC
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.