close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone MojoPWR2 PG/PPG siklóernyő
search
  • Ozone MojoPWR2 PG/PPG siklóernyő

Ozone MojoPWR2 PG/PPG siklóernyő

MOJO5 + POWER

Méret: 22
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone MojoPWR2 PG/PPG siklóernyő

Ozone MojoPWR2 PG/PPG siklóernyő

MOJO5 + POWER

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

  • PG és PPG felhasználásra egyaránt alkalmas
  • EN-A* and DGAC minősítés
  • Precíz, élvezetes kezelhetőség
  • Ideális az első 100 óra PPG repüléshez

A Mojo PWR 2 egy igazán sokoldalú szárny, amely ideális azok számára, akik megoldást keresnek PPG és PG repüléshez egyaránt. A teljesen új dizájn számos optimalizálást és frissítést tartalmaz: csökkentett légellenállás, megerősített és optimalizált zsinórzat, csökkentett zsinórmennyiség, új szárnyvégek a kisebb oszcilláció érdekében, optimalizált cellanyílások a kifogástalan start viselkedés és a jobb végsebesség érdekében. Belsőleg a szárnyat új szerkezettel és a bordázatok elrendezéssel frissítették a jobb szerkezeti stabilitás és kohézió érdekében. A hevederek trimmerekkel rendelkeznek a gyorsabb repüléshez, állítható vezetőcsigákkal a fékek hosszának beállításához a felfüggesztés típusától függően, valamint mágneses fékfogantyú rögzítőkkel.

Különös figyelmet fordítottak a szárny földi kezelhetőségére és töltődési jellemzőire, hogy a teljes startfolyamatot könnyebbé, kevésbé megterhelővé és végső soron biztonságosabbá tegyük. A hevederek egyszerűek és tiszták, a szárny simán töltődik előrelövés vagy visszahanyatlás nélkül startol, még nulla szélviszonyok között is. Erősebb szélben fokozatosan töltődik, kevésbé hajlamos arra, hogy „felpattanjon”, és elrántsa a pilótát.

A levegőben a Mojo PWR 2 mozgékony, stabil és kényelmes, sportos érzéssel. A megnövelt végsebesség és a csökkentett oszcillációs hajlam javítja a PPG-élményt nagy terhelés mellett, szabadrepülési módban pedig a fékek feszes, sportos érzete ideálissá teszi termikeléshez, lejtőzéshez és XC repüléshez. Aktív levegőben a szárny kompakt és elnéző, hatékonyan vágja át a turbulenciát és nagyon ellenáll a csukásoknak. Gyengéd, kiszámítható visszajelzést ad, és érthető módon csillapítja a levegő mozgását. Teljes sebességnél a belépőél szilárd marad, ami nagy sebességtartományt és nagy utazósebességet tesz lehetővé.

A fékerőt és a fék pontosságát tovább finomították a jobb kezelhetőség érdekében – a fordulás könnyű, és a szárny megtartja a dőlésszöget, miközben termikel, minimális erőfeszítéssel, sportos dinamikus érzéssel.

A teljesítmény, a biztonság és az erő egyensúlya minden új pilóta számára fontos szempont, és a Mojo PWR 2 egyesíti az EN-A* minősítést szilárdsággal, mozgékonysággal, alacsony süllyedési sebességgel és kiváló siklási teljesítménnyel, amely rövid felszálláshoz és alacsony üzemanyag-fogyasztáshoz szükséges.

A Mojo PWR 2 egy sokoldalú többfunkciós szárny, amely szabadrepülésben és motoros repülésben egyaránt kiváló. Alkalmas a képzés minden szintjén álló tanulók számára, valamint azoknak a frissen végzetteknek is, akiknek könnyű, biztonságos és szilárd szárnyra van szükségük az első 100 órás PPG tapasztalathoz, lejtőzéshez, termikeléshez, távrepüléshez.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

  • Felső vitrola: Dominico 30D
  • Alsó vitrola: Porcher 9018 E65
  • Bordázat: Porcher 9017 E29 (hard)
  • Galéria és középzsinórok: Liros DSL
  • Főzsinórok: Edelrid 10-200, 6843
E_OP_002
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.