close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Roadster3 PPG siklóernyő
search
 • Ozone Roadster3 PPG siklóernyő

Ozone Roadster3 PPG siklóernyő

Shark Nose OZONE Reflex Profile

Méret: 22
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Roadster3 PPG siklóernyő

Ozone Roadster3 PPG siklóernyő

Shark Nose OZONE Reflex Profile

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

 • Egyszerű gyengeszeles start
 • Precíz, megbocsátó kezelés
 • TST (szárnyvég kormányzás)
 • SharkNose technológia
 • DGAC minősítés
 • alacsony légellenállás, nagy teljesítmény

A Roadster 3 bármely pilóta számára megfelelő, a kezdőtől a haladóig. Ez egy dedikált PPG szárny fullreflex profillal.

PILÓTA

A különféle képességű pilóták imádni fogják a kifogástalan start jellemzőket és a sziklaszilárd stabilitást aktív levegőben és gyorsított repülésben. Az XC pilóták értékelni fogják az R3 hatékonyságát, teljesítményét és agilis kezelhetőségét. Ez egy igazán sokoldalú szárny; tökéletes mindenhez, az iskolaköröktől az nagy XC kalandokig és az alacsony szintű precíziós repülésig.

TECHNOLÓGIA

A Roadster 3 a fejlett reflexprofil és a szabadalmaztatott OZONE SharkNose minden előnyét biztosítja. A Shark Nose OZONE Reflex Profile kifejezetten motoros repüléshez lett kifejlesztve. Állandó felhajtóerőt és belső nyomást tart fenn az állásszögek széles tartományában, kivételes szintű stabilitást biztosítva a teljes sebességtartományban. Turbulens levegőben, a Roadster 3 még kigyorsítva is rendkívül ellenálló – a reflexprofil elnyeli a turbulenciát, és nyitva marad a pilóta beavatkozása nélkül is. Nagy álásszögnél a féktartomány nagyon elnéző, ami azt jelenti, hogy nagy fékezések hajthatók végre az átesés veszélye nélkül.

DIZÁJN

A Roadster 3 új belső szerkezettel rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy növelje a vitorla szilárdságát és élettartamát anélkül, hogy növelné a súlyt. További változtatások történtek a szárny csavarásán és a teljes zsinórhosszon, hogy javítsák az oszcillációs stabilitást és csillapítsák a motor nyomatékának hatását, miközben javították az általános kezelhetőséget.

START ÉS LESZÁLLÁS

A talajon a töltődés egyenletes és állandó bármilyen szélsebesség mellett, enyhe és egyenletes emelkedéssel, előrelövés vagy lemaradás nélkül, még akkor is, ha a trimmerek lassú állásban vannak. Kivételes inflációs viselkedésének köszönhetően nulla-szél körülmények között is kiváló, alacsony felszállási sebességgel, lehetővé téve az indulást és a leszállást kis területeken.

ÖRÖM, PONTOSSÁG ÉS AGILITÁS

Könnyed és elnéző természete ellenére a Roadster 3 legszembetűnőbb jellemzője a szórakozás és a mozgékonyság – igazi élvezet repülni. A kezelés könnyű, kiszámítható és elnéző, ugyanakkor precíz és érzékeny. A szárnyvégkormány rendszer megőrzi ezt a magas szintű precizitást és mozgékonyságot gyorsított repülés közben is.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

 • Felső vitorla: Dominico 30D MF
 • Alsó vitrola: Dominico 30D / Porcher EasyFly
 • Bordázat: Dominico 30D MF
 • Galéria zsinórok: Liros DSL70
 • Középzsinórok: Liros DSL70/140
 • Főzsinórok: Edelrid 6843-200/160
E_OP_004
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.