close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Sirocco3 light PPG siklóernyő
search
 • Ozone Sirocco3 light PPG siklóernyő

Ozone Sirocco3 light PPG siklóernyő

SPEEDSTER2 - LIGHT

Méret: 18
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Sirocco3 light PPG siklóernyő

Ozone Sirocco3 light PPG siklóernyő

SPEEDSTER2 - LIGHT

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

 • Továbbfejlesztett kezelhetőség és stabilitás
 • 2D kormáynrendszer
 • Hosszú trimmer
 • Könnyű feltöltődés
 • Legjobb XC teljesítmény
 • 70km/h feletti csúscsebesség

A Sirocco 3 a Speedster könnyű változata, de jobb teljesítményt, mozgékonyságot és sebességet kínál egy könnyű, kompakt csomagban. Elsősorban a közép- és haladó szintű pilóták számára készült hosszú távú PPG XC repülésekre tervezték, szórakoztató, dinamikus és sokoldalú szárny, amely tökéletes alacsony szintű, szlalom repüléshez és könnyű útitársnak is.

A dizájn egy fullreflex profillt, valamint a nagy teljesítményű siklóernyős kínálatunkból átvett legújabb technológiákat tartalmaz, amelyek fejlesztését a világ minden tájáról származó paramotoros pilóták visszajelzései alakították, és a világ legjobbjai tesztelték. Bár kifejezetten PPG-hez tervezték, a Sirocco magas hatékonyságának és kiváló kezelhetőségi jellemzőinek köszönhetően szabadrepülésre is használható – ideális a lejtőrepüléshez, vagy akár XC repülésekhez is.

Pilóta

A Sirocco közép- és haladó szintű pilóták számára készült. Könnyű start és repülési jellemzői miatt azonban alkalmas azoknak is, akik alacsonyabb szintű szárnyakról, mint például a Roadster vagy a Kona, kívánnak feljebb lépni, valamint a tapasztaltabb pilótáknak, akik számára nem szükséges a magasabb oldalviszonyú versenyszintű szárny.

Sebesség és stabilitás

A hatékony PPG szárny alapelemei a sebesség és a stabilitás. A Sirocco gyors, de ami még fontosabb, szilárd a teljes sebességtartományban. A trimm nagy beállítási tartománya lehetővé teszi a nagy sebességű cirkálást anélkül, hogy a lábgyorsítót használni kellene. Teljes sebesség mellett a Sirocco nagyon ellenáll a csukásoknak, még turbulens levegőben is, és könnyen beállítható a hevederek szupersima működésének köszönhetően, amely nem deformálná a profilt. A hevederek egyszerűek és könnyen használhatók, a teljes lábgyorsító tartomány mindig használható, a trimmer helyzetétől függetlenül. Más PPG szárnyakkal ellentétben biztonságos és lehetséges a sebességrendszer teljes tartományának használata akkor is, ha a trimmerek normál (lassú) állásban vannak, anélkül, hogy csökkentené a profil stabilitását.

A gondosan megtervezett és tesztelt OZRP reflex profil nemcsak szilárd és gyors, hanem eljnéző is. Ahogy a reflex növekszik egy profilban, bizonyos egyéb paraméterek is csorbát szenvedhetnek: nevezetesen a könnyű indíthatóság, a kezelhetőség, az üzemanyag-hatékonyság és a passzív biztonság. Számunkra ezek a kategóriák rendkívül fontosak, és nem kívánunk kompromisszumot kötni, mindig arra törekszünk, hogy stabil profilok és összetett belső struktúrák intelligens kombinációit valósítsuk meg a Sirocco termékcsalád fejlesztésének javítása érdekében.

Hatékonyság

A Speedsterhez képest a Sirocco kisebb süllyedési sebességet és jobb siklási teljesítményt, valamint nagyobb végsebességet kínál a magasabb XC hatékonyság érdekében. A könnyebb vitorlának köszönhetően javult a mozgékonyság, a precizitás és a kezelhetőség, precízebb, szórakoztatóbb és dinamikusabb. A könnyebb vitorla másik előnye a könnyebb földi kezelhetőség és a töltődési jellemzők a gyorsabb felszálláshoz, kisebb távolságot igényelve.

Agilitás

Az Ozone-ra jellemző kezelhetőség minden általunk tervezett szárnyban elsődleges prioritás. A legalapvetőbb iskolai szárnyunktól a legjobban teljesítő versenyszárnyakig mindig arra törekszünk, hogy olyan ernyőket készítsünk, amelyekkel öröm repülni. A Sirocco agilis és érzékeny kezelhetősége egy tapasztalt tervezőcsapat és a világ legjobb pilótái által végzett több száz órányi tesztelés és finomítás eredménye. A Sirocco 3 mozgékony és szórakoztató, úgy kezelhető, mint egy gyalog siklóernyős szárny, nem pedig egy reflexes PPG szárny.

A Sirocco 3 kétféle kormányrendszer-opcióban rendelhető, akár a standard TST-vel, akár a gyárilag előre telepített 2D rendszerekkel. Mindkét opciót mindegyik szárnyhoz szállítjuk, így könnyen módosítható preferenciáitól vagy repülési típusától függően. A Sirocco 3 karakterét a szárnyterhelés határozza meg, de a kormányrendszer átalakíthatja. A standard TST fékbeállítás tökéletes a normál XC repüléshez, míg a 2D rendszer javítja a szárny reagálóképességét, irányíthatóságát és mozgékonyságát, tökéletes alacsony szintű repüléshez vagy szórakoztató szlalomversenyekhez. Az opciók rugalmasságot tesznek lehetővé, válassza ki a szárny karakterét a tervezett repülési stílusnak megfelelően.

Start

A töltődés és a földi kezelés rendkívül fontos a biztonságos repüléshez. A könnyű anyagok és a kisebb vitorla súly megkönnyíti a talajon való kezelhetőséget és javítja a töltődési jellemzőket. Különös figyelmet fordítanak a Sirocco 3 startolási jellemzőire, hogy nulla szélviszonyok mellett egyenletesen és kis erőfeszítéssel töltődjön, miközben erős szélben egyenletesen, előrelövés nélkül emelkedik a fej fölé.

Örökség

A Sirocco volt az Ozone első könnyűsúlyú PPG szárnya, és immár több mint húsz éves kutatás-fejlesztéssel olyan szárnyat tudnak szállítani, amely nem csak a teljesítmény tekintetében a legjobb, de kategóriája egyik legkönnyebb szárnya is.
A Sirocco modellsorozat folyamatos fejlesztése fontos küldetés számunkra, célunk, hogy mindig tökéletesítsük a koncepciót, hogy jobb, biztonságosabb és szórakoztatóbb legyen a repülés.

Eltérések a Sirocco2-höz képest:

 • 3D formázott belépőél
 • Nagyobb cellaszám a kisebb sülyledés, és jobb siklás érdekében
 • nagyobb teljesítmény = jobb üzemanyag hatékonyság
 • Nagyobb végsebesség
 • Nagyobb sebességtartomány a trimmerek segítségével
 • Precízebb, és dinamikusabb kezelés
 • Opcionális TST vagy 2D rendszer

Sokoldalúság, mozgékonyság és szórakozás

A Sirocco 3 az eddigi legsokoldalúbb PPG szárnyunk, amely sokféle pilóta és repülési stílus számára alkalmas. Nagyszerű univerzális, fantasztikus XC repüléshez és hagyományos versenyekhez, miközben kiválóan alkalmas agresszív alacsony szintű repüléshez, és szlalom versenyekre. Válassza ki a stílusát.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

 • Felső vitorla: Dominico N20D / Porcher 7000 E71
 • Alsó vitorla: Porcher 7000 E71
 • Bordázat: Porcher 9017 E29 (hard) / Porcher 7000 E29 (hard)
 • Galéria zsinórok: Liros DSL70
 • Középzsinórok: Liros DSL70/140
 • Főzsinórok: Edelrid 7343-280/230/190
E_OP_007
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.