close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Viper5 PPG competition siklóernyő
search
 • Ozone Viper5 PPG competition siklóernyő

Ozone Viper5 PPG competition siklóernyő

PPG ernyő klasszikus és szlalom versenyekhez

Méret: 16
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Viper5 PPG competition siklóernyő

Ozone Viper5 PPG competition siklóernyő

PPG ernyő klasszikus és szlalom versenyekhez

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

 • Klasszikus versenyekhez
 • Nagy teljesítmény
 • Jobb teljesítmény nagy távrepülésekhez
 • Alkalmas könnyű, kis teljesítményű motorokhoz
 • PK és 2D kormányzás
 • 70km/h feletti végsebesség

A Viper 5 egy nagy teljesítményű PPG szárny, amelyet tapasztalt pilóták számára terveztek, akik a legmagasabb szintű hatékonyságot, sebességet és teljesítményt keresik. A legújabb dizájnelemekkel és technológiával rendelkezik, amelyet közvetlenül a nagy teljesítményű PG és PPG fejlesztési programjainkból vettünk át, hogy szuperkarcsú, izgalmas szárnyat biztosítson, amely ideális XC repüléshez és klasszikus versenyekhez.

A sikeres Viper 4 alapján a Viper 5 ugyanazt a szárnyformát, oldalviszonyt, és cellaszámot használja. Eredményeket értek el az egyenletes légáramlás, a belépőélen kettős 3D formázással, javítva a kilépőél feszültségét, hogy minden állásszögben csökkentsék a légellenállást, valamint a belső szerkezet elrendezése a jobb vitorla kohézió és szilárdság érdekében. A jól bevált reflexprofil rendkívül szilárd az egész sebességtartományban, és kis állásszöget is elfogad a nagyon gyors végsebesség érdekében, amely akár 10 km/h-val gyorsabb, mint elődje.

A nagyobb teljesítmény jobb üzemanyag-hatékonyságot és hosszabb XC repülést tesz lehetővé. Termikus körülmények között viselkedése hasonló a szabadon repülõ siklóernyõ szárnyához, nagyon mozgékony, intuitív kezelhetõséggel és kivételes emelkedési és siklási teljesítménnyel. A könnyű szövet használata az alsó felületen csökkenti a vitorla összsúlyát, és jobb kezelhetőséget, jobb tapintást és jobb töltődési jellemzőket biztosít.

A Viper 5 frissített hevedereket tartalmaz beépített PK rendszerrel, amely közvetlenül összeköti a lábgyorsítót és a trimmereket a közvetlenebb hatás és a megnövelt végsebesség érdekében. A nagy tartományú trimmerek az új Rollercam trimmer csatokkal rendelkeznek a levegőben való könnyebb beállítás érdekében. A hevederek új 2D kormányrendszerrel is rendelkeznek, amely javítja a nagy sebességű repülésnél az irányíthatóságot.

Ezek a tulajdonságok együttesen teszik a Viper 5-öt tökéletes eszközzé a klasszikus versenyekhez és az XC repüléshez: gyors, hatékony, szilárd és agilis. A kifejezetten hozzáértő, tapasztalt pilóták számára tervezett Viper 5-tel igazi élvezet repülni, és készen áll a következő kalandra.

MATERIALS

 • Felső vitrola: Dominico 30D
 • Alsó vitrola: Porcher 7000 E71
 • Bordázat: Porcher 9017 E29 (hard) / Porcher 7000 E29 (hard)
 • Zsinórzat: Edelrid 8001U
E_OP_009
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.