close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone Triox2 trike PPG siklóernyő
search
 • Ozone Triox2 trike PPG siklóernyő

Ozone Triox2 trike PPG siklóernyő

TRIKE PPG

Méret: 35
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Ozone Triox2 trike PPG siklóernyő

Ozone Triox2 trike PPG siklóernyő

TRIKE PPG

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

 • Új Trike-ra tervezett kialakítás
 • Könnyű start
 • Gyors utazósebesség, széles trimm tartomány
 • Teherbírási teszt 625 kg - 5.25G, és 410 kg - 8G
 • Wingletek és reflex profil biztosítják a stabilitást 
 • Dupla szárnyvég kormányzás

KÖNNYŰ TRIKE HASZNÁLAT

A Triox 2 az Ozone speciális trike szárnya. A lehető legegyszerűbbé teszi a trike-repülést, miközben gyors utazósebességet, magas üzemanyag-hatékonyságot és könnyed startot biztosít.

START

A Triox könnyen startol, előrelövés nélkül, minden körülmények között. A Trike Launch Assist rendszerrel a start folyamat egyszerű és könnyed, szabadon hagyva a pilóta kezeit a fékek és a gáz szabályozásához.

REPÜLÉS

A levegőben a Triox 2 irányíthatósága progresszív és közvetlen. A fordulatok simák és összehangoltak, merülési hajlam nélkül. A winglet-ek rendkívül stabillá teszik a levegőben még nagy teljesítményű emelkedés vagy szabad tereprepülés közben is, így a pilóta és az utas hátradőlve élvezheti az utazást.

TECHNOLÓGIA

A nagy teljesítményű Shark Nose OZONE Reflex Profile (OZRP) kifejezetten motoros repüléshez van hangolva, amely egyenletes felhajtóerőt, és belső nyomást biztosít az állásszögek széles tartományában. A Triox stabilabb gyorsított repülésben, alacsony sebességnél pedig jobban ellenáll az átesésnek. Az oldalviszony és az alacsony ellenállású zsinórzat elrendezés az OZRP profillal kombinálva a leghatékonyabb trike szárnnyá teszik.

KÜLÖNLEGES KÉPESSÉGEK

A TRIOX 2 dupla kormányrendszere két lehetőséget kínál a pilóták számára: egy 2D rendszert az agilitás és precizitás érdekében, valamint a TST mini fogantyúkat a nagy sebességű szabályozásához. A hevederek alacsony elhelyezkedése miatt ezek a kezelőszervek könnyen hozzáférhetőek még magas bekötés esetén is.

Az A-Assist rögzítési pontok, az egyedi trike fékfogantyúk és a TST erős mágneses rögzítéssel rendelkeznek. A trimm beállítása egyszerű a Triox kiváló minőségű görgős csatjának köszönhetően.

WINGLET

A wingletek jelentősen nagyobb oszcillációs stabilitást biztosítanak. A siklórepülő eszközök jellemzői gyakran ellentmondásosak, és kénytelenek vagyunk kompromisszumot kötni a legjobb eredmény elérése érdekében, de a wingletek használata megoldja ezt, és minden tekintetben a legjobbat biztosítja negatív következmények nélkül. A trike típusától, geometriától, tolóerőtől vagy teljesítménytől függetlenül a Triox stabilitása állandó!

SOKOLDALÚSÁG

A Triox2 DGAC-tanúsítvánnyal rendelkezik, 410 kg - 8G (EN szabvány) és 625 kg 5.25G (DGAC szabvány) terhelésen is tesztelt.
A Triox2 három méretben kapható, amelyek az motortípusok és a terhelések széles skálláját teszik lehetővé. Szóló és tandem trike-repülésre egyaránt alkalmas, könnyű start és repülési jellemzőinek köszönhetően pedig a szabadidőstől a profi pilóták széles köre számára megfelelő.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

 • Felső vitorla: Dominico 30D
 • Alsó vitorla: Porcher 9018 E65
 • Bordák: Porcher 9017 E29 (hard)
 • Zsinórzat: Edelrid 8001U
E_OP_011
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.