close

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Sup Air STEP X (Cross) EN-B+ siklóernyő
search
  • Sup Air STEP X (Cross) EN-B+ siklóernyő

Sup Air STEP X (Cross) EN-B+ siklóernyő

Light & Performance

Szín: Ocean
Méret: ML
help_outlineKérdés, árajánlat kérés
Sup Air STEP X (Cross) EN-B+ siklóernyő

Sup Air STEP X (Cross) EN-B+ siklóernyő

Light & Performance

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket  

Az ernyő árát, és várható szállítási határidejét érdeklődésre, egyedileg adjuk meg!

Az egyaránt könnyű, és erős STEP X (Cross) megújítja az EN-B+ termékcsaládot.

A STEP X a könnyedség, a tartósság és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát valósítja meg, hogy örömet szerezzen azoknak a versenyzőknek, akik távrepülésre tervezett, kényelmes ernyőt keresnek.

Az ernyő összes lényeges tulajdonsága a "STEP X" nevében megjelenik. Az „X” a Cross Country és a Hike & Fly sportág metszéspontját szemlélteti. Ez az új generációs EN-B+ pontosan itt található: a könnyedség és a tartósság metszéspontjában, anélkül, hogy a teljesítményben kompromisszumot kellene kötni. A STEP X tehát azoknak a szabadidős pilótáknak készül, akik szeretnének egy olyan EN-B kategóriájú ernyőt, mely távrepülésre is alkalmas.

A fejlesztőcsapat az anyagok széles skáláját használta, hogy egyaránt könnyű, és tartós ernyőt tervezzenek. Ennek elérése érdekében az ernyő jobban igénybevett részeit erős és tartós, míg a kevésbé igénybevett területeket könnyű anyagokból készítették el, így jelentős súlymegtakarítást értek el anélkül, hogy ez kedvezőtlenül befolyásolná az ernyő élettartamát.

A STEP X teljesítmény fejlődése a tervezés több elemének köszönhető, amelyeket alaposan átdolgoztak és optimalizáltak az elődeihez képest, kezdve a B és C sorok között elhelyezett feszítőszalag hozzáadásával. Ez a szalag javítja a szárnyfelület egyenletességét, ami megnöveli a kihasználható sebességtartományt.

A diagonál bordák új elrendezése lehetővé teszi a szárnyprofilra ható erők eloszlásának optimalizálását, ezáltal biztosítva, hogy az ernyő állapota hosszú időn át változatlan maradjon.

Az új zsinórkiosztás csökkenti a zsinórzat össz hosszát, ami a légellenállás csökkentésével javítja a STEP X teljesítményét.

A STEP X viselkedése nyugodt. Egyenletes és intuitív irányíthatósága lehetővé teszi, hogy maximalizálja a termikelés teljesítményét, hogy a pilótának hosszabb repülések alatt szükségtelen korrekciókkal kelljen fárasztania magát. A STEP X nem próbál versenyezni az EN-C kategóriával, inkább megadja a biztonságos fejlődés lehetőségét.

A STEP X egy belépő szintű EN-B ernyő utáni logikus előrelépés.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

  • Felső kupola: Dominico N20D DMF
  • Alsó kupola: Dominico 10D
  • Belső szerkezet: MJ32 HF / Skytex 27 hard finish 70000E91
  • Zsinórok: Edelrid 8000-U

GYÁRTÓI INFORMÁCIÓK

E_S_001

Adatlap

Cellaszám
61
Kiterített oldalviszony
5,65
EN minősítés
B
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.